Servicii IT


Oferta de servicii bazate pe tehnologii CONNECT PLUS a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” a fost creată pentru a răspunde unei cereri sporite de formare în domeniul tehnologiei și educației digitale.

Scopul principal al serviciilor este oferirea unui suport tehnic persoanelor de toate vârstele în obținerea și dezvoltarea abilităților în domeniul calculatoarelor și al tehnologiei, folosirea lor în comunicarea cu familia și prietenii, în carieră, extinderea cunoștințelor.

Oferta include peste 25 de servicii IT livrate în 27 filiale, în cinci sectoare ale orașului – toate absolut gratuite. Această ofertă este destinată tuturor celor care doresc să cunoască cum se folosește calculatorul, tableta, aplicațiile Microsoft Office, cum se navighează în siguranță pe Internet, cum se comunică online, cum se construiește un robot și multe altele. Cursurile pentru diferite categorii de vârstă, nivele de competențe sunt livrate în filialele BM pe parcursul săptămânii, conform agendei, disponibile pe site, bloguri, rețele sociale.

MANAGEMENTUL CALCULATORULUI ȘI INTERNETUL

Cursul oferă cunoștințe necesare pentru gestionarea aplicațiilor, manipularea fișierelor, browserelor web, securitatea datelor, conectarea periferiilor și alte teme utile.

DISPOZITIVE MOBILE

Cursul include instruiri pe subiectele: Explorarea tabletelor; Lectura pe e-readere.

DEZVOLTĂM CREATIVITATEA

Cursul permite obținerea abilităților de a crea o poveste digitală, un desen animat; a publica un film pe Youtube, a face o felicitare în MS Publisher sau Canva etc., a învăța elemente de programare, a realiza proiecte cu roboți etc..Explorează tehnologiile la BM