Înregistrarea online în catalogul Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”


În perioada 7-30 septembrie 2021 Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” lansează Campania Fii deștept! Ia un card inteligent!

Utilizarea serviciilor Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” este posibilă dacă dețineți un card de acces. Cardul este eliberat utilizatorului în momentul înregistrării la bibliotecă. Înregistrarea poate fi realizată fizic, în orice filială din rețeaua de biblioteci Hasdeu sau mai nou — online.

Posibilitatea de înregistrare online este o premieră a anului 2021, ce înlesnește considerabil procesul de înregistrare la bibliotecă, iar în contextul digitalizării activității Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, oferă utilizatorului ocazia de a descoperi online colecția bibliotecii și facilitățile oferite de catalog.

Pentru a efectua înregistrarea online este necesar să: accesați catalogul online al bibliotecii opac.hasdeu.md, apoi link-ul de înregistrare, ulterior opțiunea de înregistrare a unui utilizator/cont nou. Urmează completarea formularului de înregistrare cu datele Dvs. Formularul este compus din șapte blocuri și 22 de câmpuri. Completarea formularului va dura cca 90 de sec.

Pentru a efectua înregistrarea online:

1. Selectați filiala în care, va fi necesar să mergeți, cu buletinul de identitate, pentru a primi cardul.

2. Scrieți: Numele Dvs, Prenumele, Anul/luna/data nașterii (strict în ordinea indicată) și genul.

3. Main addres va include adresa Dvs, domiciliul/ viza de reședință specificată în buletinul de identitate: strada, nr casa/bloc, etaj, nr apartament, orasul, municipiul/raionul, Codul postal, dacă îl cunoașteți, țara. Datele din acest bloc corespund datelor din buletinul Dvs de identitate.

4. Scrieți un număr de telefon și emailul Dvs.

5. Alternate address va include adresa și datele de contact ale persoanelor nerezidente ex: în cazul studenților adresa căminului, gazdei, apartamentului închiriat. Datele incluse în acest bloc nu corespund datelor incluse în buletinul Dvs de identitate.

6. Scrieți datele unei persoane de contact prin intermediul căreia vă putem contacta indirect (o rudă de gradul I sau II) sau angajatorul Dvs în Alternate contact.

7. Includeți codul de validare generat automat de sistem

8. Verificați corectitudinea datelor incluse și faceți click pe butonul Submit

Contul personal vă permite să vizualizați informații referitoare la colecțiile bibliotecii, edițiile disponibile spre consultare în sala de lectură sau împrumut la domiciliu ș.a.

Pentru a finaliza procesul de înregistrare și a primi cardul de acces este necesar să vă prezentați, cu buletinul de identitate, la biblioteca selectată de Dvs, în decurs de 7 zile calendaristice. După expirarea acestui termen, dacă înregistrarea nu a fost validată de bibliotecar, înregistrarea se anulează, fiind necesară repetarea operațiunii.

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.