ThingLink 


ThingLink este un serviciu web care permite utilizatorilor să creeze canale de imagine, în cazul în care acestea pot spune povestea lor folosind imagini cu clipuri video, muzică și text. ThingLink este ca YouTube de partajare a fotografiilor, cu caracteristici care fac posibilă crearea de imagini interactive, cum ar fi prezentări PowerPoint animate.

Pentru a utiliza ThingLink, vă puteți înscrie pentru un cont nou sau de conectare folosind Facebook sau Twitter. Odată conectat, puteți importa imagini din surse online sau hard disk. Puteți importa imagini online, fie prin autorizarea accesului la contul Facebook  sau prin furnizarea de o adresă URL de imagine. Fila Canalul meu oferă 4 opțiuni pentru importul de imagini, și anume:

  • Import Facebook Fotografii
  • Import Flickr Public Imagini
  • Import prin Web URL Adresa
  • Încărcați de pe hard disk

Captura de ecran de mai jos prezintă unele imagini importate dintr-un profil de Facebook

1

Puteți edita imaginile încărcate sau importate și marca anumite zone ale imaginii pentru a adăuga link-uri. Utilizatorii pot include link-uri către alte rețele sociale, bloguri personale, știri și site-uri de comerț și altele asemamatoare. Prin urmare, puteți face imaginea interactivă ca privitorul sa poata face clic pe punctul de a lansa muzica, un film sau site-ul. ThingLink utilizatorii pot urmări alți utilizatori, lăsați comentarii, verifica statistici pentru canalele lor, precum și browser-ul și partaja imagini interactive. Puteți încorpora chiar și alte imagini partajate în mod public la un blog.

2

ThingLink are, de asemenea, o aplicație iOS pentru dispozitive iPhone, iPad și iPod Touch. Cu ajutorul acestei aplicații, puteți efectua toate caracteristicile ThingLink chiar de la iDevice, cum ar fi crearea de imagini interactive utilizând clipuri video și text.

3

Concluzie

ThingLink este un serviciu web interesant, deoarece servește ca YouTube de partajare a imaginilor, cu capacitatea de a partaja nu doar imagini statice, ci pentru a crea imagini interactive folosind diferite clipuri video, imagini, text personalizat și site-ul URL-uri. ThingLink are cu siguranță potențialul de a ocoli servicii cum ar fi Instagram, Picasa și Flickr, deoarece oferă mai multe caracteristici îmbunătățite, care sunt mult mai distractiv decât navigarea prin imagini statice. Mai mult, se poate utiliza ThingLink pentru o varietate de scopuri noi, după cum puteți transforma chiar imaginea interactivă într-o prezentare online, infografic pentru blog-ul dvs. și o felicitare frumoasă pentru un iubit.

Sursa:  

  1. ThingLink: crea imagini interactive pentru imaginea canalului dvs
  2. ThingLink
  3. Сервис ThingLink: Создаем интерактивные изображения
Реклама

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

Блог на WordPress.com. Тема: Baskerville 2, автор: Anders Noren.

Вверх ↑

%d такие блоггеры, как: