CELE MAI POPULARE POSTĂRI APRILIE 2017


Pe parcursul lunii aprilie 2017 pe blogurile Bibliotecii Municipale au fost publicate 290 de postari cu conținut  divers cu tematică legată de: creativitate, lectură, sărbători, natură, ziua faptelor bune acumulînd  58876 de vizualizări.

Grafic

În luna Aprilie cea mai vizualizată postare a fost 20 de ilustraţii fantastice pentru încurajarea lecturii (Biblioteca Centrală). În această postare puteți vedea imagini ce pretind să animeze oamenii ca să citească. Cu ocazia zilei de 23 aprilie (Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor) nu este o scuză să nu citeşti. Cărţile sunt pentru tot anul şi ascund istorii, mesterii, comori, iubiri…

Postarea Ziua Internațională a păsărilor (Targu-Mureș) a obținut 1054 de vizualizări. A fost sărbătorită Ziua Internațională a Păsărilor. Colaboratorii bibliotecii Târgu-Mureș și-au propus să sărbătorească în acest an Ziua păsărilor împreună cu copiii de la Grădinița de copii „Mărțișor” nr. 108 chiar în incinta bibliotecii. Îndrumați de doamna educatoare Ala Terentii și lucrătorul muzical – Svetlana Pelin, copiii au cântat și au recitat poezii despre păsări, care odată cu sosirea primăverii ne încântă cu ciripitul, zborul și frumusețea penajului lor.

Pe blogul Bibliotecii I. Mangher cea mai citită postare a fost despre Fabrica Bucuria. Aici găsiți istoricul și curiozități interesante despre fabrică.

William Shakespeare – citate celebre (Targu- Mureș).  În această postare gasiți citate despre iubire, relații dintre femei si și barbați; tați și fii, timp etc. spuse de dramaturgul și poetul englez William Shakespeare.

Deși a afost vizualizată de 156 de ori postarea Bibliotecarii BM B.P. Hasdeu black and white (DMC) reprezintă istoria Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, o parte a istoriei Chişinăului și este prezentă în memoria a diverse generații de chișinăuieni.

În 2017 Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” împlinește 140 de ani. Cu această ocazie, Departamentul „Memoria Chişinăului” a iniţiat o campanie de colectare a fotografiilor vechi alb/negru cu imaginea bibliotecii şi bibliotecarilor în perioada anilor 50-80. În pofida ideologiei vremii, acest interval temporal de asemenea prezintă interes în rândul cercetătorilor preocupați de studierea istoriei Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”. Prin intermediul campaniei „BM B.P. Hasdeu black and white” ne propunem să completăm cu informații vizuale o parte din istoria bibliotecii orașului Chișinău.

Реклама

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s