Cele mai populare postări Martie 2017


În luna martie 2017 pe blogurile Bibliotecii Municipale au fost publicate 356 de postări pe diverse teme, acumulînd 86626 de vizualizări.

popular martie postari

Din tabelul de mai sus conchidem că cea mai vizualizată postare în luna martie a fost Nichita Stănescu — top 20 de citate celebre (Biblioteca Publică Târgu-Mureș).  În această postare sunt alese 20 de citate celebre ale lui Nichita Stănescu — poet, jurnalist literar și eseist român.

Serviciul Ora TV-serviciu modern la Biblioteca Târgu-Mureș  — dezvoltarea abilităților de comunicare și socializare a copiilor. Acest program conţine elemente de măiestrie actoricească, jucând diferite roluri: de reporter, de prezentator de diferite emisiuni, de artă oratorică, de comportament în fața camerei, de dezvoltare estetică. Copiii însuşesc limba literară cu o vorbire coerentă şi expresivă, obțin un vocabular mai bogat, devin mai liberi în comunicarea verbală, mai curajoși.

Postarea Ianoş Ţurcanu în dialog cu cititorii cărții „Dansul florilor” (CAIE). Interlocutorii au fost elevii clasei a II-a de la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”, împreună cu neobosita lor învăţătoare Natalia Bernaz ne relatează blogul Ora poveștilor ala Centrului Academic Internațional Eminescu.

Pe blogul bibliotecii „Ovidius” a luat priză, postarea Conflictul conservat — Războiul transnistrean.  Subiectul a fost discutat în cadrul Servicuilui de voluntariat O lecție de istorie, având drept scop formarea spiritului critic la elevi, analiza și sinteza datelor și structurarea logică a unui răspuns în raport cu anumite surse.

Postarea Lucreția Bârlădeanu la Filiala „Transilvania” de pe blogul Bibliocity este și ea în topul celor cinci publicații. Cartea „Tunica portocalie” de Lucreţia Bârlădeanu propusă spre lectură în cadrul Programului „Chişinăul citeşte” a fost prilejul unei întâlniri deosebite la Filiala „Transilvania” a BM „B.P. Hasdeu”. Câțiva elevi din clasa a XII-a de la Liceul Teoretic „Gaudeamus” au prezentat volumul „Tunica Portocalie” care este o culegere ce cuprinde 21 de povestiri. Cartea oferă șansa de a pătrunde tainele lumii în care trăim, prezentând spre analiză felii de viață reală prin iluzia scriitoricească propusă.

Реклама

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

Блог на WordPress.com. Тема: Baskerville 2, автор: Anders Noren.

Вверх ↑

%d такие блоггеры, как: