Cele mai populare postări Ianuarie-Februarie 2017


În primele luni ale anului 2017 pe blogurile Bibliotecii Municipale au fost publicate 281 de postări pe diverse teme, acumulînd 67178 de vizualizări.

1

Cele mai multe vizualizări a acumulat postarea В помощь шкoльной программе: В. Астафьев ”Конь с розовой гривой” (Biblioteca Alecu Russo).  În această postare sunt descrise două povestiri ale acestui scriitor, care învață copilul să aprecieze munca ca să obțină biscuitul cu miere.

Utilizatorii au acceptat Invitație la Dansul florilor de Ianoș Țurcanu la Biblioteca Ovidius. Cei poftiți la dans au fost elevii din clasa I/II-a de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” ne relatează blogul în dialog cu comunitatea bibliotecii.

La Biblioteca „Lesea Ukrainka” prin postarea „Книжки вышли из больницы” cu ajutorul voluntarilor cărțile au prins o a doua viață prin restaurarea lor.

Pe blogul bibliotecii „Liviu Rebreanu” a luat priză, postarea despre cercetătorul Ghenadie Râbacov: Caiete de traductologie. Conferinţa din 30 ianuarie 2017, organizată de ULIM în comun acord cu Biblioteca Liviu Rebreanu şi dedicată artei traducerii, în cadrul căreia a fost lansată cartea tânărului savant Ghenadie Râbacov.

Postarea Un cuvânt pentru Galina Neamţu de pe blogul BiblioGeek este și ea în topul celor cinci publicații. Dna Galina Neamțu a activat în cadrul Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu peste 30 de ani, fiind un Om deosebit, un profesionist care și-a consacrat viaţa cărţii şi bibliotecii. Această postare este un omagiu muncii de bibliotecar, bibliograf, catalogator.

Реклама

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s