Google Plus


Google+ este o rețea de socializare dezvoltată de compania americană Google. Serviciul a fost lansat la data de 28 iunie 2011 în test, cu acces pe bază de invitație, și a fost lansat public la 20 septembrie 2011. Google+ face parte din fenomenul denumit Web 2.0 și este considerat a fi un răspuns din partea Google Inc. la rețeaua de socializare Facebook. La 22 septembrie 2011 Google+ înregistra peste 43 de milioane de utilizatori[1].

De ce această rețea socială nu este atît de populară ca Facebook-ul, Twitter-ul, Odnoklassniki sau Vkontakte? Poate pentru că atunci cînd a apărut, deja exitau cele menționate și pentru unii nu era cazul să-și deschidă conturi suplimentare.

Personal, îmi place Google+: aspectul paginii, instrumentele propuse. Aici nu se simte aglomerație ca pe alte rețele similare, dar informațiile pe care le distribuie membrii sînt tot atît de interesante.

Si pe această rețea socială pot fi create profiluri și pagini instituționale (My business). Google + generează statistici pentru paginile instituționale referitor la vizibilitate (numărul de vizualizări pe o perioadă de timp, vizualizări a postărilor, a profilului, a fotografiilor și a căutărilor, numărul de click-uri, precum și numărul de stabiliri a itinerarului către instituția voastră pe Google Map!); angajare (numărul de like-uri G+, comentarii, distribuiri pe o perioadă de 7, 30 și 90 de zile, postările populare și media acțiunilor după tip de postări sub formă de un grafic); audiența (numărul de prieteni noi după categorii de vîrstă, țară și pe o perioadă de 7,30, 90 de zile).

 

[1] https://ro.wikipedia.org/wiki/Google%2B.

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

Блог на WordPress.com. Тема: Baskerville 2, автор: Anders Noren.

Вверх ↑

%d такие блоггеры, как: