Împrumutul cărților electronice la BM


Acum puteți să împrumutați un eReader și la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”! Dispozitivul poate fi împrumutat la domiciliu la Biblioteca Centrală. Veniți, să descoperiți lectura în format electronic pe eReadere!

Împrumutul cărților electronice pe eReadere: începînd cu 26 noiembrie 2014

Sînteți înscris la Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, atunci profitați de ocazie si utilizați eReaderele în bibliotecă sau împrumutați-le acasă.

Ce este un eReader?

e-Readerul este un dispozitiv creat pentru lectura cărților electronice. Acesta nu obosește ochii, este foarte ușor de utilizat, oferă posibilitatea de a mări caracterele literelor, de a face căutări, de a traduce cuvintele necunoscute cu ajutorul unui dicționar integrat etc. Paginile e-Readerului imită pe cele ale unei cărți tipărite și pot fi, în același timp, o “bibliotecă” cu o capacitate imensă de stocare.
Cum funcționează un eReader?

O mică instrucțiune o găsiți în boxă și un ghid de utilizare complex pe eReader. Pentru informații mai ample consultați suportul online http://www.pocketbook-int.com/ru/support/pocketbook-624 sau adresați-vă la bibliotecar.

Cine poate împrumuta un eReader?

Pot împrumuta dispozitivul: deținătorii ai carnetului de utilizator al Bibliotecii Municipale, care au utilizat activ biblioteca în ultimele luni și respectat cu sctrictețe prevederile Acordului încheiat cu biblioteca.

Cum poate fi rezervat eReaderul?

eReaderul poate fi utilizat în bibliotecă și rezervat, contactînd bibliotecarul prin telefon, email sau chat (Întreabă bibliotecarul).

Care este perioada de împrumut? 

eReaderul se împrumută pentru 15 zile și poate fi prelungit pentru încă 10 zile. După expirarea termenului de împrumut, eReaderul se restitue la Biblioteca Centrală. Bibliotecarul verifică dacă eReaderul este întors în husă, cu cablu USB și este încărcat. În cazul dacă ați descărcat cărți pe eReader, ele vor rămîne în proprietatea bibliotecii și pot fi șterse la discreția bibliotecarului. Pentru depășirea termenului de împrumut a dispozitivului se va aplica taxa de 10 lei pentru fiecare zi calendaristică. Penalitatea va fi calculată până la ziua returnării de facto a bunului bibliotecii. În cazul deteriorării sau pierderii dispozitivului se va aplica contravaloarea obiectului:

Cum se găsește ereaderul în catalog?

În catalog (opac.hasdeu.md) introduceți în caseta de căutare termenul PocketBook, iar pentru a consulta conținutul vedeți lista ebooks.

Ce cărți sînt disponibile pe eReader?

eReaderul PocketBook Basic Touch conține cărți electronice (pentru început 670 de titluri din domeniul public): romane de aventură, de dragoste, povești, achiziționate de BM.

Lista cărților electronice disponibile pe eReadere o găsiți pe site-ul Bibliotecii Municipale și în catalogul electronic al acesteia opac.hasdeu.md.

Реклама

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

Блог на WordPress.com. Тема: Baskerville 2, автор: Anders Noren.

Вверх ↑

%d такие блоггеры, как: