Social media în 2013


2013 este după ușă și marketerii sînt preocupați de strategii și planificări pentru anul ce vine. Observînd trendurile din ultimele 12 luni, am făcut niște preziceri despre cum vor evolua lucrurile în anul 2013.

Google+ va profita de SEO support:

Deși Google+ a fost lansat cu mult fast, interesați de acest serviciu sînt nu prea mulți. Nici instituțiile, nici persoane fizice nu a fost interesați de conceptul de Cercuri de interes, pentru că aveau tot ce doreau pe Facebook. Se așteaptă ca Google, optimizînd sistemul de căutare (SEO), va îmbunătăți utilizarea Google+.

Conținutul va continua să fie pe tron:

În ultimii ani, conținutul a fost rege pe arena de marketing. Acest trend va rămîne la modă și în anul acesta. Utilizatorii sînt copleșiți de numeroasele postări și actualizări, poți să te evidențiezi numai atunci cînd oferi un conținut bogat și de calitate. Prezența instrumentelor de creare automată a conținutului este o alternativă, dar pentru a avea și oferi un conținut realmente bun trebuie să angajați pentru moderarea profilurilor/conturilor voastre de pe rețelele sociale persoane care scriu.

Dezvoltarea spațiul virtual mobil

2012 a fost martor al exploziei trendurilor. De la touch screen la smartphone — totul s-a schimbat într-o clipă. Dezvoltarea și progresul telefoanelor mobile în anul acesta va continua. Există marketeri care vizează déjà utilizatorii de pe telefoanele mobile și marketeri care nu intenționează adoptarea marketingului mobil în 2013.

Căutarea locală cîștigă popularitate

Utilizatorii vor redefini și rafina opțiunile de căutare bazate pe localizarea geografică. Acest lucru va avea impact asupra marketerilor B2C. Utilizatorii déjà au început să utilizeze căutarea localizată pentru produsele Iphone, tablete și telefoane mobile. În așa fel marketerii trebuie să facă efort să ofere produse respective în magazinele locale.

Aceasta este o scurtă listă a previzionărilor pentru social media în 2013.

Preluat și tradus: http://www.buzzom.com/2012/12/social-media-predictions-of-2013/

Реклама

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

Блог на WordPress.com. Тема: Baskerville 2, автор: Anders Noren.

Вверх ↑

%d такие блоггеры, как: