5. PREZENTAREA ZEN. O CARTE DE CARE AVEM NEVOIE


Suntem în prag de aniversare – Biblioteca Municipală va împlini 135 de ani de existență, prilej pentru a scoate în evidență succesele, proiectele, experiențele, evoluțiile din ultimiii cinci ani, de la aniversarea de 130 de ani. Și cum fiecare aniversare este un bilanț, fiecare dintre bibliotecari se pregătește să prezinte o realizare, să spună o povește, să demonstreze o metodă, să apere o ideie, să propună o formă… Și fiecare se gândește cum s-o prezinte mai bine, cum să se evidențieze, cum să strălucească, cum să  convingă publicul.

Vă poate scăpa de îngrijorările dvs. poate fi cartea  lui Garr Reynolds Prezentation Zen: idei simple despre designul și susținerea prezentărilor  cu condiția că ve-ți citi-o.

Scopul acestei cărți, scrie autorul, este de a ajuta profesioniștii să se elibereze de povara creării și susținerii prezentărilor, îndrumându-i să le perceapă într-un mod diferit, mai simplu mai vizual, mai natural și, în ultimă instanță, cu mult mai semnificativ. Continuare in pagina Lecturi pentru manageri.

Răspunde. Expuneți părerea.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s