Bibliotecarii învaţă cum să obţină suport financiar


La 30 iunie 2011, Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” în parteneriat cu  Asociația pentru Dezvoltare Creativă a organizat seminarul Scrierea unui proiect de succes pentru Granturile pentru Dezvoltarea Iniţiativelor Democratice oferite de Ambasada SUA.

Formatorul Daniela MUNCĂ a explicat practic cum să obţii o susţinere financiară de la Ambasada SUA, erorile frecvente în elaborarea proiectelor, aria de subiecte eligibile, suportul financiar triat, completarea corectă a formularelor, sugestii inteligente.

La seminar au participat peste 50 de persoane. Iniţial seminarul a fost organizat pentru bibliotecarii de la Biblioteca Municipală, dar interesul s-a extins la nivel naţional – biblioteci naţionale, universitare, publice din republică, biblioteci de colegii. Solidari au fost şi absolvenţii programelor susţinute de Ambasada SUA. Seminarul este un exemplu de parteneriat civic unde au comunicat bibliotecarii cu reprezentanţii organizaţiilor nonguvernamentale.

Aprecierile demonstrează acest fapt:

Stimate Daniela, Mariana şi toţi cei care au depus efort întru organizarea cu succes a seminarului! Din numele Consiliului ADC Vă felicit şi Vă mulţumesc pentru dedicaţie.
Sper în continuare la cooperarea noastră fructuoasă cu echipa de bibliotecari şi sub alte forme, cu noi idei şi conţinuturi. 
Cu sincere urări de bine,

Svetlana Suveica, Ph.D.
President of US Alumni Board — ADC Moldova
http://www.usalumni.md/

Comunitatea bibliotecară aduce mulţumiri Danielei MUNCĂ pentru efortul personal şi profesional. Cu siguranţă ideile, sugestiile şi experienţele vor fi implementate cu succes.

 Informaţi utile:  Asociația pentru Dezvoltare Creativă reprezintă comunitatea Absolvenţilor Programelor de Schimb ale Guvernului SUA din Moldova.

Реклама

Spune ce gîndești

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

Блог на WordPress.com. Тема: Baskerville 2, автор: Anders Noren.

Вверх ↑

%d такие блоггеры, как: