Master-class: Practici de calitate pentru obţinerea gradului de calificare


Comisia municipală de atestare la img_118623 martie 2009  a organizat un master-class privind elaborarea dosarului de evaluare pentru obţinerea/confirmarea gradului de calificare. Grupul-ţintă au fost bibliotecarii din instituţiile de învăţământ preuniversitar din municipiul Chişinău. Cei 30 de bibliotecari au obţinut cunoştinţe şi chei de succes pentru o prezentare mai bună a dosarelor. Gazda evenimentului, Biblioteca “Transilvania” a prezentat noutăţile editoriale din domeniu şi a organizat o vizită-circuit pentru colegi.

Acest eveniment a fost unul cu impact benefic: bibliotecarii au învăţat, au discutat şi au aflat multe lucruri utile. Astfel de acţiuni sunt eficiente şi modele de excelenţă  pentru promovarea instituţiilor infodocumentare, pentru extinderea serviciilor şi asigurării calităţii produselor informaţionale.

Pentru mai multe detali: Comisia municipală de atestare se află la Biblioteca Municipală “B.P.  Hasdeu”. La momentul actual sunt atestaţi 89 de bibliotecari din instituţiile de învăţământ preuniversitar din municipiul Chişinău.

Formator: Tatiana COŞERI, secretar al Comisiei muniicpale de atestare

Răspunde. Expuneți părerea.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s